IT & C

#romania #lansare #kaspersky #antivirus #malware

Kaspersky lanseaza Internet Security si Anti-Virus 2010

Kaspersky Lab anunta lansarea in Romania a suitei Kaspersky Internet Security 2010 si a solutiei Kaspersky Anti-Virus 2010.

Cele doua suite au fost proiectate special pentru rulare pe Windows Vista si pot fi cumparate si online din magazinul online al producatorului. www.kaspersky.ro.

Avantaje

Noua versiune de produse 2010 incorporeaza avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) intr-un modul de Control al aplicatiei, care aloca un rating de securitate pentru orice malware necunoscut.

Tehnologia unica Sandbox permite lansarea unei masini virtuale securizate, iar sistemul Kaspersky Security Network, care foloseste informatii de la milioane de utilizatori, permite reducerea timpului de raspuns la noi amenintari si actualizeaza baza de date cu informatii la zi despre fisiere curate sau infectate.

"Zeci de mii de noi programe periculoase apar in lume in fiecare zi. Cyber-criminalitatea a ajuns o afacere de mai multe milioane de dolari, cu o crestere exponentiala. Amenintarile clasice, reprezentate de viermi, cai troieni si virusi, sunt acum depasite de noi amenintari, cum ar fi retele de tip botnet, cu milioane de computere infectate"
, a declarat Eugene Kaspersky, CEO al Kaspersky Lab.

Teste

Orice aplicatii necunoscute sunt supuse unei serii de teste pentru a asigura securitatea. Un mediu si mai securizat este oferit de suita Kaspersky Internet Security 2010, care integreaza( o functionalitate "Safe Run", bazata de tehnologia Sandbox – singurul produs de tip Internet Security care ofera acest sistem.

Safe Run permite utilizatorilor sa ruleze orice nou software intr-un mediu izolat, protejand sistemul de operare de orice modificari periculoase. Statisticile arata ca vulnerabilitatile sistemelor de operare si ale aplicat,iilor cunoscute sunt deseori exploatate de hackeri pentru a ataca aplicatiile care utilizeaza Internetul.

Imbunatatiri

Setul de instrumente pentru protejarea datelor confidentiale a fost si el imbunatatit semnificativ. De exemplu, noua generatie de produse blocheaza automat accesul utilizatorilor la site-uri de phishing cunoscute si blocheaza programele spyware proiectate sa fure nume de utilizator si parole de acces.

Kaspersky Internet Security ofera o tastatura virtuala pentru introducerea in siguranta a numelor de utilizator si a parolelor. Aceasta facilitate unica protejeaza impotriva furtului de date confidentiale si impiedica captarea de imagini-ecran, asigurand o securitate sporita pentru tranzactiile care implica date confidentiale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele