IT & C

#justin timberlake #cumparat #myspace

Justin Timberlake a cumparat MySpace pentru 35 milioane de dolari

MySpace.com si-a schimbat din nou proprietarul. Agentia de publicitate Specific Media si cantaretul Justin Timberlake au platit 35 de milioane de dolari pentru a achizitiona reteaua de socializare .

Cumparata in 2005 cu suma de 580 de milioane de dolari, MySpace si-a pierdut treptat valoarea pe piata, odata cu succesul Facebook. Acum News Corp, imperiul media detinut de Rupert Murdoch, a vandut reteaua de Socializare pentru doar 35 de milioane de dolari.

Justin Timberlake, unul dintre investitorii care a decis sa acorde o noua sansa companiei,ar putea juca un rol important in dezvoltarea MySpace, care a incercat o repozitionare drept retea de socializare muzicala.

Cantaretul in varsta de 30 de ani a refuzat sa comenteze momentan achizitia.

In 2008, MySpace avea un numar de 80 de milioane de utilizatori in SUA, aproape dublu fata de Facebook. Acum insa reteaua de socializare mai are aproximativ 40 de milioane de utilizatori, potrivit Capital.ro.

Justin Timberlake a jucat rolul lui Sean Parker, consultant si investitor la Facebook, in filmul " The Social Network ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele