IT & C

#iphone 4 #iphone 4s #apple #date

iPhone 4S "mananca" de doua ori mai multe date decat modelul anterior

iPhone 4S este telefonul Apple care consuma cele mai multe date, releva un studiu realizat de compania britanica Arieso, specializata in optimizarea retelelor de telecomunicatii. Astfel, ultimul model de iPhone "mananca" de doua ori mai multe date decat iPhone 4 si de trei ori mai mult decat un iPhone 3G , scrie Mashable.

Studiul, care se numeste "Recent Smartphone Trend & the Extreme Data User", confirma banuielile care planau asupra transferului excesiv de date care are loc prin iPhone 4S. In mod evident, principala vinovata pentru acest consum de date este aplicatia Siri, prezenta pe ultima generatie de iPhone. Acelasi studiu arata ca nici tableta Apple, iPad 2 , nu este prea "economica" din punct de vedere al traficului efectuat.

Astfel, iPad 2 consuma de doua ori si jumatate mai multe date decat un iPhone 3G. Reprezentantii Arieso mai spun ca dezvoltarea device-urilor din ultima perioada, mai ales pe partea de comunicatii de date, a impins si furnizorii de servicii de telecomunicatii spre adoptarea unor solutii compatibile cerererii de pe piata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele