IT & C

#apple #ipad #steve jobs #ipad 2

iPad 2, lansat oficial. Vezi imbunatatirile

Apple a lansat miercuri a doua versiune a tabletei iPad . Steve Jobs a luat o pauza de la concediul medical pentru a prezenta personal noul iPad 2.

Prezenta lui Steve Jobs la lansarea ipad 2 a dus la cresterea actiunilor Apple. In ciuda zvonurilor despre o boala grava, Steve Jobs a fost plin de energie la prezentarea noii tablete.

iPad 2 este mai subtire decat un iPhone 4 si este de doua ori mai performant ca prima varianta a tabletei Apple.

Dotat cu un procesor dual core Apple A5 de 1 GHz, noul iPad 2 are doua camere video, una frontala (2 MP) si una in partea din spate (8 MP).

Varianta de baza, cu memorie de 16 GB si conectivitate limitata are un pret de 499 de dolari, in timp ce vesiunea cu WiFi, 3G si memorie de 64 GB va costa 829 de dolari.

iPad 2 are iesire HDMI capabila de a reda clipuri si filme la rezolutie 1080p, insa adaptorul necesar pentru conectarea la un display costa inca 39 de dolari, potrivit Gandul.info.

iPad 2
va fi pus in vanzare din 11 martie in Statele Unite, Australia, Franta, Marea Britanie, Germania si Japonia. Din 25 martie va fi distribuit in majoritatea tarilor Uniunii Europene. Chiar daca Romania nu este pe lista , iPad 2 va ajunge cu siguranta si in tara noastra prin intermediul magazinelor specializate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele