IT & C

#verbatim #high-definition #blu ray

Inregistrarea HD se face acum in mai putin de 15 minute

Mediile Blu -ray devin din ce in ce mai atragatoare pentru consumatori, atat pentru acasa cat si pentru companii, ele fiind necesare la inregistrarea si arhivarea datelor.

Cei de la Verbatim intampina o cerere mare pentru noul sau disc Blu-ray BD-R 25GB 6x Printabil. Acesta ofera de pana la cinci ori capacitatea unui DVD-R, garantand stocarea pe termen lung in siguranta a fisierelor, de la imagini personale si clipuri video pana la documente necesare birou.

Avand un interval de mai mic de 15 minute, este de asemenea complet compatibil pentru imprimarea cu inkjet (22 - 117 mm) datorita suprafetei printabile pana la cercul interior.

Noul Blu-ray de la Verbatim ofera 25 GB capacitate de stocare cu rata de inscriptionare de 6x si o suprafata mare printabila pentru a permite personalizarea sau etichetarea discului. Este ideal pentru inregistrarea filmelor in HD, salvarea unor cantitati mari de date si arhivarea pe termen lung a fisierelor inclusiv a fotografiilor si clipurilor video.

Discurile Verbatim BD-R 6x si BD-R DL folosesc un nou dezvoltat strat inorganic de inregistrare numit MABL, o tehnologie patentata ce asigura calitatea inscriptionarilor, timp indelungat de arhivare si performante excelente la redare. Mai mult, tehnologia Hard Coat de la Verbatim, adica aplicarea unui un strat special de protectie contra zgarieturilor, evita probleme la inscriptionare si redare prin protectia impotriva zgarieturilor, amprentelor si prafului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele