IT & C

InDesign adopta utilizatorii PageMaker

Adobe Systems a dezvaluit o strategie de conversie pentru clientii sai care mai folosesc inca aplicatia de design PageMaker.

Au trecut mai bine de doi ani de cand Adobe a facut ultimul update la PageMaker. In schimb Adobe si-a concentrat resursele in Indesign , o aplicatie de design mult mai robusta, care a inregistrat succese, reusind sa atraga o parte din cota de piata a liderului Quark Xpress.
Dar multi dintre utilizatorii PageMaker au ramas loiali produsului, in special cei care realizeaza aplicatii grafice doar ocazional.

Acesti clienti sunt obisnuiti cu uneltele PageMaker si nu fac o asemenea munca in mod constant pentru a fi justificati sa invete un mod total nou de realizare a design-ului.

De aceea ar fi bine pentru acestia sa aiba acces la noi caracteristici in alte produse Adobe, precum suport pentru OS X si compatibilitate cu pachetul Adobe Creative Suite.

De la lansarea a Creative Suite, o multime de utilizatori PageMaker si-au pus intrebarea la ce ii ajuta. Raspunsul Adobe este noua versiune a InDesign - InDesign CS PageMaker Edition, atat pentru Windows cat si pentru Mac OS X, care inzestreaza InDesign cu uneltele principale ale PageMaker, precum InBookley publishing package si editorul de text Story Editor. Noua editie include si numeroase template-uri, tutoriale si shortcut -uri pentru a ghida utilizatorii PageMaker si care pot citi si manipula fisiere PageMaker.

InDesign CS PageMaker Edition va fi pusa in vanzare in primul trimestru al 2004, la un pret de 349$ pentru versiunea singura sau 49$ pentru PageMaker Plug-In Pack care include unelte PageMaker intr-o copie existenta a InDesign.

Noua editie va fi inclusa, de asemenea intr-o noua configuratie a pachetului Creative Suite, care include Photoshop si Illustrator .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele