IT & C

IBM reduce inca 400 de posturi

IBM reduce inca aproximativ 300 de posturi din divizia de software si 100 din divizia de servicii, a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Reducerea de posturi este parte a efortului companei de a reduce costurile si de a se concentra asupra altor domenii , precum televanzarile de software si vanzarile tehnice. Angajati din domeniul software sunt incurajati sa aplice pentru nou posturi in aceste domenii de vanzari.

Cele 300 de posturi reduse din divizia software reprezinta mai putin de 1% din totalul de 38.000 din domeniul software din intreaga lume .

Compania a inceput actiunea de reducere a posturilor software in efortul de a reduce suprapunerea posturilor si de a creste eficienta.

In septembrie 2003 IBM a mai concediat aproximativ 380 de angajati din domeniul software, iar in noiembrie a mai desfiintat inca 200 de posturi.
Compania IBM are mai mult de 351.000 de anjagati in intreaga lume.Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele