IT & C

#tom clancy #h.a.w.x 2 #the 8-bit game

H.A.W.X 2: The 8-Bit Game, anuntat oficial

Canadienii de la Ubisoft anunta aparitia jocului Tom Clancy 's H.A.W.X 2 care ofere fanilor si nu numai un webgame care ii duce cu gandul la era clasicelor jocuri pe 8 biti. H.A.W.X 2 - The 8-Bit Game este complet gratuit, putand fi jucat direct din browser-ul web, fara sa necesite instalare.  

Inspirat de succesul obtinut in 2009 de prima parte, Tom Clancy's H.A.W.X 2 a reusit sa cucereasca publicul prin aparitiile sale la cele mai prestigioase evenimente de gaming din intreaga lume, precum E3 sau Gamescom. Pentru a mai indulci scurta perioada ramasa pana cand Tom Clancy's H.A.W.X 2 aterizeaza pe rafturile magazinelor, Ubisoft s-a gandit sa le ofere fanilor o mica surpriza sub forma unui webgame gratuit.

H.A.W.X 2 - The 8-Bit Game poate fi gasit si jucat pe adresa de internet. Webgame-ul gratuit ofera si o recompensa fanilor. Cei care se incumeta sa infrunte pericolele din H.A.W.X 2 - The 8-Bit Game, pot sa castige accesul la un pachet bonus intitulat " Ghost Recon Pack" care contine urmatoarele bonusuri: avionul MIRAGE 2000-5, skin-ul "Ghost" pentru avionul MIRAGE 2000-5 si armele "Ghost" pentru avionul MIRAGE 2000-5.

Acest pachet va putea fi activat si folosit in cadrul jocului Tom Clancy's H.A.W.X 2. In plus, webgame-ul dispune si de un ladder board international care afiseaza in timp real cei mai buni piloti din spatiul aerian virtual din H.A.W.X 2 - The 8-Bit Game.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele