IT & C

#google #tableta #Nexus # tableta google

Google lanseaza propria tableta in sase luni

Google va incepe promovarea primei tablete sub brandul propriu Nexus , iar lansarea produsului ar putea sa aiba loc in sase luni de acum inainte. Informatia vine chiar de la CEO-ul Google Eric Schmidt, care a dezvaluit si alte planuri ale gigantului internet pentru Corriere della Sera , scrie Slashgear.

"In urmatoarele sase luni, avem de gand sa aducem pe piata o tableta de cea mai buna calitate", a declarat Eric Schmidt pentru Corriere della Sera. Lansarea propriei tablete, care se va numi cel mai probabil Nexus, dupa seria de smartphone-uri a companiei, va fi cel mai dur "raspuns" pe care Google il poate da competitiei Apple.

Nu este, insa, singurul plan pe care Google il destainuie. Compania lucreaza intens la o tehnologie de recunoastere vocala care, dupa cum afirma CEO-ul Schmidt, va fi capabila sa concureze direct cu revolutionara aplicatie de asistenta a Apple, Siri. Pe de alta parte, Eric Schmidt recunoaste contributia pe Steve Jobs a avut-o in industria portabilelor cu touchscreen si nu numai. "Steve jobs a fost un Michelangelo al vremurilor noastre, a mai spus Schmidt pentru Corriere della Sera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele