IT & C

#google drive #dropbox #serviciu cloud google

Google Drive, serviciu cloud cu 5GB spatiu gratuit?

Noul serviciu cloud Google urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare, potirivit unui comunicat de presa trimis deja de companie. Google Drive ar putea oferi spatiu de stocare gratuit de 5GB.

Pentru a concura cu Dropbox, liderul de piata pe piata serviciilor cloud, care ofera 2GB spatiu de stocare gratuit, Google este gata sa ofere de 2,5 ori mai mult.

Cu 3GB mai mult decat Dropbox, Google Drive ar putea deveni rapid un succes pentru companie, mai ales datorita modalitatilor de promovare ale serviciului cloud catre toti clientii altor servicii Google.

Google Drive va fi compatibil cu Windows, Mac, iOS si Android inca din prima zi, iar Google a dezvoltat deja aplicatiile care vor usura stocarea fisierelor in cloud, potrivit Geek.com.

Deoarece are deja experienta necesara cu Google Docs, compania ar putea oferi chiar de la lansare posibilitatea editarii documentelor stocate in cloud.

Sursa foto : Thenextweb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele