IT & C

#utilizatori google+ #google

Google+ a depasit numarul de 100 milioane utilizatori activi

Google+ a atins pragul de 100 milioane de utilizatori activi, dintr-un total de 400 milioane utilizatori. Reteaua sociala Google a atins numarul impresionant dupa numai 14 luni de la lansare.

Google a promovat agresiv Google+ incepand cu luna iunie 2012, introducand butonul +You pentru sharing in retea in aproape toate serviciile sale, de la Gmail si Google Play pana la YouTube.

Compania defineste utilizatorii activi ca cei care utilizeaza serviciile Google+ cel putin de 2 ori pe luna, in browser pe desktop sau pe alte gadgeturi mobile. Reteaua sociala este inclusa si in sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Cu ajutorul numeroaselor servicii Google, reteaua sociala Google+ a atins numarul de 100 milioane utilizatori activi intr-un timp aproape de 5 ori mai scurt decat cel necesar Facebook pentru a atinge acelasi numar de utilizatori, scrie Geek.com.

Foto: Norebbo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele