IT & C

#boxe #webcam #mousepen #genuius #romania

Genius lanseaza in Romania trei noi produse

Genius lanseaza pe piata autohnota trei noi produse, o tablete grafica ( mousepen ), o camera web si un set de boxe.

Toate cele trei produse pot fi achizitionate prin partnerii companiei in Romania.

Tableta grafica MousePen i608

Tableta grafica are o zona de lucru de 6 x 8 inch care permite utilizatorului sa deseneze, sa editeze fotografii sau sa scrie de mana. Nivelul de presiune de 1024 ajuta la controlul in detaliu a formelor si grosimile desenate. Mai multe, tableta grafica dispune si de o paleta larga de culori.

MousePen i608 este usor de folosit atat pentru sistemele Windows cat si pentru Mac, cele 29 de shortcut-uri cu cele mai folosite functii de Office sau Internet permitand economisirea de timp.

Tableta grafica detine si un mouse fara fir prin care documentele pot fi mai usor accesate. Confortul in utilizare vine si din portabilitatea gadget-ului, MousePen i608 care cantareste doar 600 de grame si este dotat cu un dispozitiv pentru depozitarea avantajoasa a stylus-ului.

Camera web eFace 2025


Camera web eFace 2025 se remarca prin capacitatea de a inregistra video in format HD la o rezolutie de 1280 x 720 la 30 fps si ofera o transmisie clara, fara delay, plus o calitate buna a imaginii.  

Noua camera web ofera performanta si in ceea ce priveste fotografiile care sunt captate cu senzorul de 2 MP si care pot avea o dimensiune de pana la 8 MP prin extrapolare. Calitatea fotografiilor este sustinuta si de lentilele ajustabile multi-layer care permit un control manual al focusului si evita efectul de blur.

Mai mult decat atat, eFace 2025 vine cu microfon incorporat astfel incat conversatiile sa fie mai dinamice, conexiune USB pentru un transfer facil al fisierelor si soft-ul Crazy Talk Cam Suite PRO pentru upload YouTube.

Sistem boxe Genius SP HF 500A

Noile boxe Genius SP HF 500A dispun de difuzor dublu si asigura claritatea sunetului in spatii mici in timp ce carcasa de lemn si fata lucioasa a boxelor creeaza un contrast elegant.

Puterea de 14 wati traduce inclinatia spre spatii mici a boxelor, accentul fiind pus pe calitatea sunetului in special pe redarea fidela a basului. Astfel, SP HF 500A sunt ideale atat pentru muzica, cat si pentru filme sau jocuri. In plus, noul model vine cu o mufa suplimentara pentru a putea conecta iPod-ul sau a MP3 player -ul fara deconectarea boxelor de la PC.

Disponibilitate

Camera web Genius eFace 2025 este disponibila in Romania prin partenerii Genius la un pret de referinta de 179 RON. MousePen i608 poate fi cumparat la un pret de 264 RON, iar boxele SP HF 500A sunt disponibile la pretul de 119 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele