IT & C

#garmin oregon #colorado #gps #sistem de navigatie

Garmin lanseaza modelele Oregon 550 si Oregon 550t

Garmin International a anuntat lansarea dispozitivelor de navigatie cu ecran tactil Oregon 550 si Oregon 550t.

Seria dispune de camera foto de 3,2 megapixeli ce creaza imagini localizate geografic si o busola cu 3 axe.

Construit sa reziste

Modelul Oregon 550 este rezistent la apa, are o interfata prietenoasa si func?ii bogate, fiind solutia ideala pentru utilizatorii ce cauta un dispozitiv GPS complex. Pentru ca vine cu o camera foto integrata, utilizatorul nu mai are nevoie de o camera foto separata in timpul calatoriei.

Modelul vine cu un senzor capabil de de 3,2 MP cu zoom digital de 4x si este capabil de online de sharing pentru prieteni si famiile din intreaga lume.

GPS pe acumulatori

Cantarind doar 193 de grame, Oregon 550 si Oregon 550t sunt dotate cu doua baterii AA NiMH preincarcate. Aceste baterii au o autonomie de pana la 16 ore de viata la o singura incarcare iar energia nu se risipeste cand aparatele nu sunt folosite.

Incarcatorul de baterii reduce risipa de energie deoarece bateriile se reincarca si se refolosesc. De asemenea dispozitivele vin insotite de un suport pentru curea si un cablu USB pentru conexiunile USB de mare viteza.

Un slot pentru cardurile microSD ofera si mai mult loc pentru fotografii, harti si ai posibilitatea de a vizualiza imagini de pe alte dispozitive cu vizualizatorul de imagini al Oregon. Modelul ofera posibilitatea de a fi personalizat cu cinci profiluri: auto, navigare maritima, recreere, fitness sau geocaching, iar cele mai utile functii pot fi accesate prin shortcut-uri.

La munte, la mare si-n orice imprejurare

La drumetie: Cu receiverul GPS activat WAAS cu sensibilitate ridicata si tehnologia de predictie prin sateliti HotFix , Oregon 550 identifica pozitia utilizatorului si pastreaza localizarea GPS chiar si in zonele adanci. Se pot stoca pana la 200 de puncte intermediare, 200 de rute, 5000 de puncte geocache si tracklog automat cu 10,000 de puncte si 200 de rute salvate.

Pe munte: Altimetrul barometric integrat prevede modificarile in presiune pentru a stabili altitudinea la care se afla utilizatorul, dar si pentru a reprezenta in timp presiunea barometrica, ceea ce te poate ajuta la monotorizarea schimbarilor conditiilor meteorologice.
 
In vacanta: Modelul are o cartografiere detaliata pentru Statele Unite, preincarcata pe 550t sau harta de baza cu relief umbrit pe modelul 550.

In misiune: Interfata ecranului tactil este usor de folosit inlesneste navigarea si rezolva rapid obiectivul.
 
In grup: Cu Oregon 550, se pot impartasi wireless punctele de interes, rutele, traseele si punctele geocache cu alyi utilizatori de dispozitive Oregon si Colorado.

Disponibilitate

Garmin Oregon 550 si Oregon 550t vor fi disponibile in Romania din luna iunie. Oregon 550 va avea un pret de 370 euro, iar Oregon 550t va costa 440 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele