IT & C

#siberian #tiger #water #cooler #romania

Gamer Alert: NQ-3580 Siberian Tiger Water Cooler a ajuns in Romania

Cand vine vorba de coolere pentru computerele persoanele, cei mai interesati de acest subiect sunt gamerii. De ce? Pentru ca la felul cum folosesc ei un PC, coolerele sunt probabil cele mai importante componente ale sistemului lor.

Asa se face ca tara noastra primeste unul din cele mai tari coolere pentru PC-uri si anume NQ-3580 Siberian Tiger Water Cooler , care este destinat procesorului pe baza.

Piesa de rezistenta

Despre acest cooler se spune ca este o piesa de rezistenta pentru orice PC de acasa sau de la birou. Mai mult decat atat Siberian Tiger Water Cooler este foarte usor de montat, facand parte din "seria" Install and forget. Totodata, cooler-ul garanteaza utilizatorului performante de exceptie si de lunga durata.

Vestea si mai buna este faptul ca sistemul este complet sigilat si nu necesita mentenanta din partea utilizatorului. De asemenea nu este nevoie de schimbarea lichidului si nu prezinta riscuri de scurgere. Cu aceste lucruri puse la punct instalarea watercooler-ului nu prezinta dileme de nerezolvat si mistere ascunse, iar procesorul PC-ului tau va avea parte de cel mai bun sistem de racire pe baza de apa, pentru ca "water cooler" asta inseamna. Pompele care fac treaba sunt testate si vin cu certificat care atesta faptul ca acestea pot functiona impecabil timp de 5 ani si jumatate.

Pe felie...

Dat precis mai esti interesat si de durata de viata a acestui watercooler. raspunsul este simplu: 50.000 de ore. In plus Siberian Tiger este compatibil atat cu procesoare AMD, cat si Intel (Sockets: 478, 754/939/940, AM2 & LGA775). Problema este destul de clara...

Dar sa trecem si prin specificatiile lui NQ-3580 Siberian Tiger, printre care se numara: tuburi flexibile (35cm) din otel, cu invelis de plastic, ventilator silentios NorthQ Extreme 120mm, cu iluminare LED albastra si comutator pentru oprit/pornit, performanta sistemului: Rth ~ 0.13 grade Celsius / W, lichid non-toxic, neinflamabil, care nu sufera modificari ale volumului la schimbarile de temperatura, nivel al zgomotului <20 dBA.

Singurul lucru care mai trebuie sa il stii despre acest procesor este de unde sa-l achizitionezi si la ce pret. Siberian Tiger Water Cooler este disponibil in Romania prin intermediul Dream IT (www.dream-it.ro) si costa in jude 99 de euro, adica aproximativ 350 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele