IT & C

#camera #smartphone #Galaxy S4 Zoom #smartphone-camera hibrid

Galaxy S4 Zoom e oficial!

Camera foto sau telefon mobil? Samsung Galaxy S4 Zoom a devenit oficial cel mai puternic smartphone hibrid. Este o combinatie intre o camera foto puternica (16 megapixeli si zoom optic 10X) si un smartphone.

Este oficial, Samsung Galaxy S4 Zoom tocmai a fost anuntat de compania coreeana ca fiind urmatorul smartphone ce urmeaza sa ajunga pe piata. Ceea ce este deosebit la acest gadget este combinatia dintre functiile similare ale lui Galaxy S4 Mini si Galaxy Camera.

Astfel, in partea frontala a aparatului regasim ecranul de 4.3 inchi SuperAMOLED al lui S4 Mini, un procesor 1.5 GHz dual-core cu 1.5 GB memorie RAM, 8G B memorie de stocare si o camera foto de 1.9 megapixeli. Sistemul de operare este Android 4.2- Jelly Bean.


Pe partea dorsala insa se regaseste o camera foto performanta cu blitz xenon. Cei 16 megapixeli si zoom-ul optic extrem de puternic, de 10X, il fac pe Galaxy S4 Zoom sa fie cel mai puternic smartphone-camera hibrid din cate exista pe piata.



Noul gadget cantareste 208 grame si foloseste o bateria puternica, de 2330 mAh, rezistena pentru a face poze o zi intreaga.

Sursa foto: mashable.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele