IT & C

#facebook #messenger #facebook messenger #windows 7

Facebook a lansat din nou propriul messenger

Facebook a lansat oficial pentru a doua oara aplicatia Facebook Messenger pentru Windows, dupa prima ei aparitie in luna decembrie 2011 .

Facebook Messenger a fost lansat mai intai la sfarsitul anului trecut la scurt timp dupa ce aplicatia a ajuns pe internet fara voia companiei. Compania promoveaza acum din nou o lansare oficiala , iar programul poate fi descarcat la facebook.com/about/messenger.

Momentan, Facebook Messenger este compatibil doar cu Windows 7 , dar compania lucreaza si la o versiune pentru Mac a programului, potrivit ZDNet.com. Deasemenea, versiunea pentru Windows 8 ar putea sosi la scurt timp dupa lansarea sistemului de operare Microsoft in acest an.

Facebook Messenger permite utilizatorilor sa fie conectati non-stop la reteaua de socializare prin trei unelte: Facebook Chat, Ticker feed si notifications, alaturi de anunturi in timp real cu privire la orice update al prietenilor. Aplicatia este disponibila si pentru smartphone-urile Android, BlackBerry si iPhone.

Sursa foto: Mwdd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele