IT & C

#tableta #evolio #tableta evolio #tableta romaneasca

Evolio lanseaza tableta romaneasca de 5 stele

Bucuresti, 19 februarie 2013 – Evolio lanseaza Aria Mini, cea mai dotata tableta romaneasca, cu Display IPS HD, procesor dual core 1,5 Ghz, receptor GPS si conectivitate completa. Aria Mini, prima tableta de 8” de la Evolio, exceleaza la capitolele calitate a imaginii, viteza, conectivitate, fiabilitate si autonomie.


Display-ul HD de 8 inch reda culorile vibrante la o claritate pe care nici o alta tableta din clasa sa nu o depaseste, gratie tehnologiei IPS si rezolutiei de 160 ppi (pixeli per inch). Tableta poate reda filme in format Full HD prin interfata HDMI, conform comunicatedepresa.ro.

Echipata cu cel mai performant procesor Dual Core disponibil, RK-3066 la 1.5 GHz, Aria Mini raspunde instantaneu la orice comanda, ruleaza fluid orice joc sau aplicatie, iar paginile web se incarca imediat.

Noua tableta Evolio dispune de conectivitate completa : 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB, precum si de un receptor GPS performant (Broadcom BCM-4751).

Aria Mini este tableta Evolio cu cea mai buna autonomie gratie acumulatorului Li-Polymer de 4500 mAh si PowerMangement-ului eficient al celei mai noi versiuni de Android 4.1 Jelly Bean.

Noua tableta Evolio beneficiaza optional de “Kit-ul de Navigatie” ce contine car kit, soft DVR (Traffic Recorder) si soft de navigatie cu harti incluse.

“Suntem mandri ca astazi, lansam prima tableta romaneasca “cu de toate”, un produs care integreaza toate tehnologiile de varf si pentru care prognozam vanzari de peste 20 000 de unitati in acest an.” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Tableta Aria Mini vine cu consacrata garantie Evolio de 5 ani si este disponibila in doua variante: Wi-Fi si 3G la preturi de vanzare de 799 lei, respectiv 1049 lei (TVA inclus).

Evolio este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio a devenit, in 2008, cea mai puternica marca de sisteme GPS din Romania, pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele