IT & C

#fotografii #stylus photo p50 #imprimanta #epson claria #cerneala foto

Epson Stylus Photo P50, pentru fotografii profi la tine acasa

Epson a anuntat lansarea modelului Epson Stylus Photo P50 , cea mai recenta inovatie pentru imprimarea de fotografii acasa.

P50 este un echipament perfect pentru cei care doresc sa stapaneasca intreg procesul de creare a unei fotografii, oferindu-le posibilitatea de a realiza acasa imagini cu o calitate mai buna decat a celor tiparite in laboratoarele foto .

Caracteristici Sylus Photo P50

Imprimanta Epson foto Claria, ofera imagini Hi-Definition ce dureaza pâana la 98 de ani in rama si 200 de ani in album .

Fotografiile sunt imprimate in numai 12 secunde, iar documentele A4 pot fi listate cu o viteza de pana la 38 pagini pe minut. Utilizatorii pot imprima, de asemenea, fotografii fara margine cu marimi de pana la A4, iar CD-urile si DVD-urile pot capata o nota personala prin tiparirea de imagini direct pe suprafata acestora.

Cartusele individuale de cerneala sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor, deoarece se poate inlocui numai cartusul consumat. In magazine, clientii pot recunoaste cu usurinta cartusul adecvat datorita imaginii de pe ambalaj - pasarea colibri . Cartusele sunt disponibile si in varianta economica, sub forma de multipack.

Cerneala foto Epson Claria

Epson Claria este o cerneala foto pe baza de pigment, capabila sa realizeze fotografii de calitate superioara celor produse in laboratoarele foto. Este partenerul ideal pentru a tipari imagini de pe cele mai noi camere foto digitale D-SLR sau compacte.

Cerneala Epson Claria ofera un gamut de culoare extins fata de tehnologiile traditionale de imprimare a fotografiilor, printr-o acoperire mai buna si o concentratie sporita de culoare, fiind mult mai rezistenta la decolorare decât cernelurile similare.

Datorita acestor caracteristici, Epson Claria poate face printuri de calitate, superioare celor realizate cu echipamentele traditionale. Teoretic, fotografiile realizate cu Claria arata mai bine si dureaza peste 200 de ani.

Design si dotari

Modelul are aceelasi design creat pentru seria multifunctionalelor de top Epson PX, acest model compact se integreaza perfect in atmosfera unui camin. Pe langa aparitia sa plina de stil, P50 este gandit cu un plus de functionalitate, avand o suprafata care protejeaza impotriva urmelor de degete si confera echipamentului un nou look.

P50 este dotat in standard cu software Epson Easy Photo Print pentru a putea corecta cu usurinta efectul de contre-jour sau cel de ochi rosii, obtinand astfel fotografii spectaculoase in numai o secunda.

La achizitionarea imprimantei, clientii primesc gratuit un pachet de hartie foto Epson pentru a putea printa de indata fotografii de cea mai buna calitate pe Epson Premium Glossy Photo Paper in format 10 x 15 cm, 13 x 18 cm sau A4.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele