IT & C

#usb #imprimanta matriciala #epson lq-2190

Epson LQ-2190 marcheaza 40 de ani de imprimare matriceala

Epson prezinta noua imprimanta matriceala Epson LQ-2190 , succesoare a modelului de succes Epson LQ-2180.

Noul model dispune de viteza si capacitate de inalte performante: imprimare de pana la 576 cps (caractere pe secunda), 15 milioane de caractere pe ribon color si 400 de milioane de caractere pe cap de printare.

imprimanta matriciala

Instalarea si utilizarea sunt extrem de simple, datorita celor trei suporturi de alimentare si interfetei USB . Listarea matriceala beneficiaza de o serie de avantaje ca, capacitatea excelenta de printare a copiilor carbon, indiferent de factorii externi sau imprimanta dispune de o rapiditate extraordinara de imprimare si de costuri de intretinere scazute.

Fiabilitatea echipamentului este asigurata printr-un MTBF (mean time between failures = timpul mediu intre doua defectiuni) de 20.000 de ore de utilizare. De asemenea, noua imprimanta matriceala este capabila de listarea a cinci copii carbon, aditionale documentului original, intr-o singura operatiune de printare.

Alte detalii

Modelul LQ-2190 dispune de doua role de hartie standard. Tavile de alimentare pot fi pozitionate in fata, in spate sau langa dispozitiv, operatiunile desfasurandu-se pe hartie continua si role de hartie, sau manual, pe coli individuale.

Pe langa conexiunile standard paralel si USB, optional echipamentul poate fi dotat si cu o conexiune la retea. O imprimanta matriceala robusta cu 24 de ace reprezinta o alegere potrivita si pentru conditiile de lucru dificile, precum cele existente in companiile de achizitii sau in fabrici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele