IT & C

#qhd htps tft #cristale lichide #lumina #proiector #tehnologie #3lcd #epson

Epson lanseaza noile panouri cu cristale lichide

Seiko Epson Corporation incepe productia in serie a noilor panouri cu cristale lichide pentru proiectoarele 3LCD .

Cu o diagonala de numai 1,38 cm, noile panouri polisiliconate la temperatura inalta (HTPS) TFT 3LCD ofera o rezolutie QHD de 960 x 540 px.

High-definition

Popularitatea dispozitivelor multi- media de inalta definitie si transmisiunile in formatul HD au alimentat cererea de dispozitive care permit vizualizarea pe ecran mare, la o rezolutie superioara, chiar in caminele utilizatorilor.

Astfel, Epson a dezvoltat noile panouri 3LCD QHD, care completeaza seria actuala de panouri 3LCD 480p. Pentru noile modele s-a folosit cea mai noua tehnologie de procesare D7 pentru a mari coeficientul de transmisie a luminii al noilor panouri LCD la 75%, astfel obtinandu-se o imbunatatire cu 156% a acestora in comparatie cu modele recente cu diagonala de 1,38cm si 480p.

Totodata, noile dispozitive utilizeaza materiale din cristale lichide cu o rezitenta luminoasa sporita, ceea ce permite o imbunatatire semnificativa a luminozitatii, caracteristica importanta pentru proiectoarele destinate utilizatorilor individuali.

Fara scurgeri de lumina

In plus, Epson a obtinut imagini video de o calitate superioara reducand scurgerile de lumina si implementand sistemul de scriere cu dubla scanare si inversiune a cadrelor, o tehnologie pana acum disponibila numai pentru modelele de varf.

Noile panouri au o rezolutie QHD (quarter high-definition) de 960 x 540 pixeli, au doar 1,38 cm si un coeficient de transmisie a luminii de 75%, datorita tehnologiei D7 si ofera nivele superioare de luminozitate datorita cristalelor lichide rezistente la lumina.

Totodata, modelele proiecteaza imagini de mai buna calitate datorita sistemului de scriere cu dubla scanare si inversiune a cadrelor prin care se obtine reducerea oscilatiilor si scurgerilor de lumina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele