IT & C

#home cinema #imprimanta #proiector #epson

Epson lanseaza in Romania cele mai noi tehnologii in domeniul imaginii

Epson lanseaza in Romania cele mai noi echipamente de scanare, imprimare si proiectie. De la noile proiectoare de inalta definitie cu preturi accesibile precum EH-TW450 pana la modele profesionale ca EB-Z8000WU, Epson demonstreaza scoate in evidenta perfomantele tehnologiei proprietare 3LCD.

De asemenea, Epson isi completeaza portofoliul de echipamente cu noi modele de imprimante economice destinate utilizatorilor obisnuiti, cu o viteza de listare marita, un design aparte si functii wireless, precum si caracteristici tehnice si soft-uri care optimizeaza calitatea fotografiilor.

Proiectoare home-cinema

Pe segmentul videoproiectoarelor, Epson prezinta noile echipamente home-cinema HD: modelul all-in-one EH-DM3, ideal pentru utilizatorii care prefera filmele, transmisiunile sportive, jocurile si chiar petrecerile karaoke, iar modelele EH-TW2900 si EH-TW3500, proiectoareHD cu 1080p (Full HD) bazate pe tehnologia Epson 3LCD, faciliteaza reproducerea cu fidelitate a imaginilor, cu rate de contrast dinamic de 18.000:1, respectiv 30.000:1.

Tot pe segmentul home-cinema, Epson aduce in Romania modelul Full HD 1080p EH-TW5500, care atinge o rata de contrast dinamica de 200.000:1, una dintre cele mai ridicate de pe piata . Procesarea video pe 12 biti, obsinuta cu ajutorul procesorului HQV, permite redarea imaginilor cu o fluiditate si o claritate uimitoare. O varianta accesibila ca pret este modelul Full HD EH-TW4400, cu o rata de contrast de 130.000:1. Ambele modele beneficiaza de 3 ani garantie pentru proiector si lampa.

Proiectoare business si educatie

Segmentul de business primeste noi modele din seriile portabile entry-level - EB-7/8. Noile modele EB-S7 /8 (SVGA), EB-X7 /X8 (XGA), EB-W7 /W8 (WXGA) sunt extrem de usoare, compacte si usor de utilizat. Datorita nivelului inalt de luminozitate (intre 2.200-2.500 ANSI lumeni), contrastului foarte mare pentru o serie business (2.000:1) si conectivitatii sporite, noua gama asigura preturi accesibile si cu un consum energetic scazut.

Proiectoarele profesionale Epson EB-Z8000WU si EB-Z8050W sunt destinate pentru proiectia in locatiile mari. Aceste modele ridica standardul de Luminozitate pe culoare (Colour Light Output - CLO ) pana la 7000 de lumeni. Un sistem cu doua lampi , care se adauga unor rezolutii WUXGA si WXGA si redau calitate full HD chiar si in spatiile largi, cu multa lumina, precum salile de lectura sau de conferinte ori in auditorium.

Pentru segmentul de invatamant, Epson introduce un proiector all-in-one dedicat. Noul dispozitiv portabil multifunctional incorporeaza un player DVD/DivX precum si boxe stereo. Profesorii vor beneficia de functii precum dispozitivul de redare multimedia prin flash USB, care permite proiectia materialelor direct de pe dispozitivul de memorie. Astfel, vor economisi timp si nu vor mai avea nevoie de un computer care sa intermedieze proiectia.

Imprimante


Pentru segmentul consumer, Epson lanseaza modelele de imprimante si multifunctionale color inkjet S21, SX110, SX210 SX410, SX510W (wireless) si, SX610FW (fax, wireless), imprimante cu 4 cartuse individuale care inglobeaza cerneala pe baza de pigment DURABrite Ultra, cu un design elegant si practic, rezistent la zgarieturi si amprente, viteze de listare imbunatatite si conectivitate sporita.

De asemenea, Epson isi completeaza oferta cu noua imprimanta laser Epson AcuLaser M1200. Noul model tipareste A4 alb-negru la viteze de pana la 20 de pagini pe minut , cu o rezolutie de maxim 600 dpi, fiind ideala pentru orice spatiu de lucru, inclusiv cel de acasa.

Pentru fotografii profesionisti, Epson lanseaza imprimanta A3+ Stylus Pro 3880. Modelul beneficiaza de avantajele cernelii UltraChrome K3 (trei nuante de negru) cu Vivid Magenta si de cele ale tehnologiei AccuPhoto HD2 pentru un gamut de culoare sporit, gradatii foarte fine ale tonurilor si detalii bine evidentiate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele