IT & C

#combina frigorifica #frigider #masina de spalat #electrocasnice #panasonic

Electrocasnicele Panasonic au ajuns in Romania

Panasonic a anuntat lansarea in Romania a primei game de combine frigorifice si masini de spalat destinata pietei europene.

Noile produse incorporeaza functii inovative pentru reducerea consumului de energie, dezvoltate in laboratoarele Panasonic pe baza unor tehnologii proprii.

Combinele frigorifice

Combinele frigorifice Panasonic nu sunt o noutate pentru corporatia japoneza. Produsele Panasonic au o indelungata traditie pe piata nipona unde si-au castigat, de-a lungul anilor, o imensa popularitate, datorita designului si usurintei in utilizare.

Modelul Panasonic NR-B30FX1 este prima combina frigorifica No-Frost din clasa energetica A++. Compartimentul Vitamin-Safe si functia Hygiene Active imbunatatesc si ele conditiile de stocare a alimentelor si in special a fructelor si legumelor.

"Echipamentele de bucatarie genereaza cea mai mare parte a consumului de energie dintr-o locuinta medie. In mod special frigiderul care func?ioneaza non-stop. Noile functii cu care vine modelul Panasonic NR-B30FX1 il face sa fie combina frigorifica cu cea mai mare eficienta energetica din lume", a declarat Maik Stahlbock, Manager Major Domestic Appliances la Panasonic Marketing Europe.

Masini de spalat

Noile masini de spalat sunt echipate cu tehologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare, ce asigur? o performan?? deosebita in spalarea hainelor. De asemenea, tehnologia Inverter asigura mentinerea unui nivel scazut de zgomot si vibratii.

Cele trei modele au fost comercializate din martie 2009, intr-o prima etapa doar in Belgia, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Spania si Marea Britanie, urmand a fi lansate in luna mai si pe celelalte piete inclusiv in Romania.

"Apa este cea mai important resursa a planetei. Un model nou de masina de spalat Panasonic consuma aproximativ 44 de litri de apa intr-un process de spalare, fata de cei aproape 100 de litri pe care il utilizeaza un model obisnuit cu o vechime de 15 ani", a mai spus spune Maik Stahlbock.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele