IT & C

EISA premiaza compania Sony

Iata ca ne aflam in fata unei noi premieri a celor de la foto europeana a anului 2008 - 2009 pentru modelulĀ  350, obiectivul foto european al anului 2008 - 2009 pentru modelul de foto de 70-300 mm, f-4,5 - 5,6 G SSM si sistemul audio video european pentru autoturisme al anului 2008 - 2009 pentru modelul XAV-W1.

Despre castigatori

Camera HD HDR-TG3
are rezolutie HD de 1920 x 1080 desi este cea mai mica videocamera Full HD din lume. Are carcasa din titan, capacitate de stocare video de pana la 100 de minute in format High-Definition si posibilitate de inregistrare sunet surround pe 5.1 canale.

Camera foto 350 DSLR vine cu functie unica Live View si auto focus ultra rapid si poate capta imagini la o rezolutie maxima de 14,2 megapixeli.

Obiectivul de 70-300mm f/4.5-5.6 G SSM, este un teleobiectiv de inalta performanta cu distanta minima focala de 1,2 m, este mult mai usor ca alte obiective de pe piata si are autofocus rapid si silentios datorita motorului SSM - Super Sonic wave Motor.

Receiver-ul Home Theatre STR-DA5400ES este un model de varf al seriei de receivere AV HD. Modelul imbina suportul pentru rezolutia 1080/24p cu un nou codec audio dedicat performantelor audio ridicate.

Sistem AV XAV-W1 pentru autoturisme vine cu un ecran de 7 inch (18 cm) si calitate excelenta a imaginii si a sunetului, cu suport pentru incinta acustica cu mai multe boxe, plus ca este compatibil cu SACD.

Fujio Nishida, presedintele Sony Europe declara ca:"Premiile EISA sunt deosebit de importante pentru noi. Pe de o parte, premiile EISA reprezinta o recunoastere a eforturilor tuturor celor care au participat la dezvoltarea produselor. Pe de alta parte, premiile EISA reprezinta o recunoastere independenta a valorii produselor Sony, din partea unei prestigioase organizatii a industriei. Tot ceea ce Sony face este in ultima instanta indreptat spre dezvoltarea de produse mai bune pentru utilizatori. A primi aceste distinctii este dovada clara ca ne bucuram de succes in ceea ce facem".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele