IT & C

#magicolor #bizhub #konica minolta #premiu #teste

Echipamentele Konica Minolta au fost premiate

Specialiatii laboratorului de testare au premiat echipamentul All-in-One magicolor 1690MF, seriile de echipamente multifunctionale pentru birou bizhub 601/751 si bizhub C552/652, dar si sistemele de productie bizhub PRO C65hc si PRO 950.

Astfel, Konica Minolta a avut in total cinci echipamente care au fost premiate de catre BERTL in acest an.

Pick of the Year

Totodata, Konica Minolta a primit din nou de la BLI apreciatele distinctii "Pick of the Year" pentru bizhub 601 si pentru functionalitatea MyTab din driverul de printare.

In ultimele luni, laboratoarele independente de testare a echipamentelor de birou BERTL si Buyer's Lab Inc. (BLI) au evaluat sisteme digitale de procesare a imaginilor, aplicatii software si utilitare de management ale echipamentelor de la diferiti producatori pentru a evidentia cele mai bune echipamente si aplicatii software.

Unul dintre aceste echipamente premiate este magicolor 1690MF de la Konica Minolta. Micul sistem multifunctional inteligent i-a convins pe tehnicienii BERTL din categoria "Best Occasional Color A4 Desktop MFP".

Un factor important care a influentat aceasta decizie a fost posibilitatea sa de a oferi printuri cu text si imagini de inalta calitate la rezolutie imbunatatita de printare, mentinandu-si in acelasi timp viteza.

Securitate avansata

Cu autentificarea sa biometrica si aplicatiile software PageScope, seria bizhub 601/751 a fost evaluata ca avand functii de securitate avansate. in plus, aceasta serie de echipamente monocrom s-a evidentiat prin productivitatea la printare, copiere si scanare, capacitatea mare de alimentare cu hartie si optiunile avansate de finisare.

Sistemul monocrom bizhub PRO 950 a fost premiat la categoria "Best Value for Price Mono Production MFP in Segment 6 inch, in special pentru productivitatea sa, adica viteza ridicata de printare si copiere, volum lunarĀ  mare si optiuni avansate de finisare.

Independent de premiile BERTL, Konica Minolta a primit si doua distinctii "Pick of the Year" de la BLI. Din nou, bizhub 601 a fost premiat la categoria "Outstanding 51- to 60-ppm Monochrome MFP".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele