IT & C

Cum va parolati telefonul fix

Pretul convorbirilor telefonice < < . comunicatedepresa.ro/a1" title="A">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/e1" title=" E ">e deja o " title="o">o cheltuiala semnificativa pentru bugetul romanilor. Cum telefonul fix e mai greu ro /de" title="de">de supravegheat, facturile Romtelecom sunt pentru multi utilizatori o surpriza neplacuta. Solutia blocarii apelurilor prin parolare e simpla si ne poate oferi siguranta ca nimeni nu acceseaza numere din strainatate sau cu suprataxa.

Iata cum poate fi parolat telefonul fix:

1. Cea mai simpla cale de e cea fara parola. Printr-o cerere formulata oficiului comercial Romtelecom de care apartineti se pot bloca apelurile interurbane, cele cu valoare adaugata si cele internationale.

2. Restrictionarea cu parola. Prin introducerea unei parole formata din 4 cifre, puteti avea controlul asupra apelurilor efectuate de la propriul post telefonic. Aveti posibilitatea alegerii unei clase de ( CR ), din cele 10 disponibile, in functie de tipul apelurilor de plecare.

trebuie introdusa parola aleasa, apoi se activeaza serviciul utilizand clasa de restrictie dorita. Pentru efectuarea combinatiei dorite, ridicati receptorul si pe tonul de apel formati combinatia necesara. Combinatia e diferita in functie de tipul telefonului ( Pulse sau Tone).

Pentru schimbarea clasei de restrictie se va dezactiva restrictia existenta, dupa care se va activa noua clasa de restrictie.

Pentru toate comenzile corect efectuate se receptioneaza mesajul comanda acceptata. Comenzile de parolare sunt:

Activarea initiala a parolei (0000 e parola initiala).

977 0000 0000
Tone *#33*0000*0000#
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Activarea parolei personale (VVVV e o combinatiae oarecare de 4 cifre)

Pulse 977 0000 VVVV
Tone *#33*0000*VVVV#

Parolare efectiva (se adauga clasa de restrictie CR, o combinatie de doua cifre)

Pulse 917 VVVV CR
Tone *33*VVVV*CR#

Parolare dezactivare (de la telefon se poate suna fara restrictii)

Pulse 907 VVVV
Tone #33*VVVV#

Clasele de restrictie cele mai folosite

CR=02 Pentru international
CR=04 Pentru international, interjudetean si mobil
CR=03 Pentru international, interjudetean, Internet si mobil
CR=10 Pentru international si mobil

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele