IT & C

#vuvuzela #ringtone #sonerie #telefon #telefoane #mobile #download

Cum sa pui la telefon sonerie vuvuzela

Daca pana acum nimeni nu stia ce este aceea o , acum nu trece o zi fara sa nu auzim cate ceva despre acest instrument. In doua saptamani notorietatea vuvuzelei a crescut considerabil si asta datorita Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud .

Daca pentru jucatorii de fotbal, care participa la mondiale, vuvuzela este “inamicul numarul 1”, pentru suporterii din tribune aceasta este cea mai puternica arma (zgomotul produs de o vuvuzela depasind 125 de decibeli).

Isteria cu vuvuzela nu s-a oprit in tribunele din Africa de Sud si usor, usor a acaparat intreaga lumea, producatorii nereusind sa mai faca fata comenzilor. Pe piata au inceput sa apara obiecte vestimentare imprimate cu celebra trompeta, domeniile online deja au fost ocupate si mai ales, telefoanele din intreaga lume au inceput sa sune a .

Iti poti personaliza si tu telefonul cu unul dintre cele trei -uri vuvuzela   de mai jos:

 

 

Pentru a descarca unul dintre ringtone -uri (sau toate) trebuie sa folositi Explorer.  

Pasul 1:
Click dreapta pe link si “save target as”
Pasul 2: Click stanga pe link si “save”

Ringtone-urile nu sunt singurele “atractii” de pe piata, lor alaturandu-se alte 12 aplicatii de tip vuvuzela.

Aplicatia Vuvuzela 2010 pentru terminalele iPhone (sau iVuvuzela) a fost descarcata pana acum de peste un milion de ori, fiind cea mai populara aplicatie din Europa si Africa de Sud in momentul de fata. iVuvuzela poate fi descarcata de AICI.

Posesorii de telefoane cu Android au la dispozitie doua aplicatii asemanatoare intitulate Vuvuzela (click AICI pentru download ) si Virtual Vuvuzela (click AICI pentru download).   

Cea din urma aplicatie, Virtual Vuvuzela, permite utilizatorilor ss coloreze propriul instrument in culorile drapelului national si este valabila atat pentru Android, cat si pentru iPhone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele