IT & C

#project glass #realitate augmentata #Google Glass #aplicatii google glass

Cum au evoluat ochelarii Google

Ochelarii pentru realitate augmentata Google Glass pot parea voluminosi, dar primele prototipuri aratau mult mai rau. Google a prezentat la conferinta I/O 2013 mai multe informatii despre istoria Project Glass.

Isabelle Olson, unul dintre designerii Google Glass, a dezvaluit la I/O 2013 una dintre primele versiuni ale ochelarilor de realitate augmentata. Ochelarii voluminosi aveau atasat un circuit integrat de PC.



In prezent, Google vinde ochelarii pentru suma de 1500 dolari dezvoltatorilor de aplicatii. Lansarea asteptata in 2014 va aduce cu siguranta aplicatii numeroase, de la Twitter, Facebook si Tumblr pana la publicatiile Elle si The New York Times.

In forma lor prezenta, ochelarii sunt modulari: partea computerizata poate fi mutata pe orice pereche de ochelari cu dioptrii.



Viitorul ochelarilor inteligenti este insa nesigur, dar Google Glass este una dintre cele mai discutate inovatii ale anului.

Sursa foto: mashable.com, engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele