IT & C

#memorie flash #legria #canon

Canon lanseaza camere video cu inregistrare pe memorie flash

Canon a anuntat lansarea noii generatii de camera video HD cu inregistrare pe memorie flash: seria profesionala S, LEGRIA HF.

Modelele LEGRIA HF S10 si LEGRIA HF S100 reprezinta un adevarat progres pentru inregistrarea HD.

Avantajele memoriei flash

Memoriile flash necesita mai putina energie decat metodele traditionale de inregistrare si ofera timpi de pornire redusi. Mai mici in dimensiuni, memoriile flash permit crearea de design-uri mai compacte.
 
Dual Flash Memory LEGRIA HF S10 inregistreaza pe 32 GB memorie flash interna, suficienta pentru peste 12 ore de inregistrare video HD la cele mai ridicate setari de calitate sau pana la 3 ore de filmare la cea mai inalta calitate. Pentru partajarea usoara a filmarilor, LeGRIA HF S100 poate inregistra direct pe carduri de memorie.

Sistem mai bun

Sistemul Canon HD Camcorder a fost actualizat si imbunatatit special pentru seria LEGRIA HF S . Combinand un senzor CMOS de 8.0 Megapixeli Full HD, lentile originale Canon cu zoom optic 10x si noul procesor DIGIC DV III, imaginea captata este de aproape trei ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Cu un set extins de caracteristici si posibilitati de control profesionale, LEGRIA HF S10 si LEGRIA HF S100 sunt echipate in mod asemanator pentru a satisface  cerin?ele utilizatorilor de top sau ale echipamentelor video profesionale.

In lumina putina

Pentru a maximiza performanta in conditii de iluminare scazuta, seria-D138 de camere video a fost construita în jurul unui set de lentile de 58 mm diametru cu zoom optic 10x. In cazul in care se doreste un zoom extins, functia de zoom digital 1.7x creste raza de actiune pana la 17x, filmand in continuare la calitate Full HD.

Stabilizatorul optic de imagine Canon Super Range combina doua tipuri de sisteme de detectie a miacarii, pentru a elimina intr -un mod eficient vibratiile din cadrul spectrului de frecventa. Impreuna cu aceste avantaje, LEGRIA HF S10 si LEGRIA HF S100 inregistreaza cu aproximativ 12,5% mai multe puncte de rezolutie decat premiatul model Canon HF11.

Tehnologii de incredere

Modele vin cu o noua interfata cu utilizatorul asigura navigarea usoara in interiorul meniului. Pe parcursul film?rilor profesionale, functiile Colour Bar si Test Tone permit calibrarea exacta a monitoarelor externe si a echipamentului audio atasate la iesirile camerei.

In momentul pornirii inregistrarii, noua functie Pre REC inregistreaza continuu trei secunde buffer in timp ce camera se porneste. Din momentul în care utilizatorul a apasat butonul de inregistrare, cele trei secunde ce preced operatia sunt automat adaugate la inceputul inregistrarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele