IT & C

#canon #ixus 300 hs #camera foto compacta #hd

Canon IXUS 300 HS, camera foto compacta capabila de filmari HD

Canon camera foto digitala compacta capabila sa ofere capturi foto de calitate inalta, precum si inregistrari video in format HD. Disponibila in culori de argintiu metalic, negru mat si alb lucios, IXUS 300 HS este primul model care detine noul sistem Canon HS, ce reuneste un senzor CMOS de 10 MP si procesorul DIGIC 4.

Lentila f/2.0 cu unghi extins ofera posibilitatea de a folosi viteze mari la fotografiere si de a evidentia subiectul prin crearea unui efect de blur pe fundal. Canon IXUS 300 HS detine cele mai noi tehnologii de imagine ale producatorului. Noul sistem HS ofera performante excelente in conditii de iluminare scazuta si profita din plin de senzorul de imagine CMOS si de procesorul DIGIC 4, fiind compatibil cu standardul ISO 3200 la rezolutie maxima si reducand in acelasi timp nivelul de zgomot la toate vitezele ISO1.

La utilizarea modului Low Light, camera poate atinge o viteza maxima ISO 6400 ce faciliteaza captura de imagini la o rezolutie de 2.5MP, fiind ideala pentru fotografierea la evenimentele de seara sau in cluburile de noapte. Performantele camerei in conditii de iluminare scazuta sunt imbunatatite de o lentila f/2.0 cu unghi extins, 28 mm, si zoom optic 3,8x, ce ajuta utilizatorii sa se apropie de actiune si permit unui flux mai mare de lumina sa ajunga la senzor.

Stabilizatorul optic de imagine de la Canon reduce efectul de blur asociat expunerii indelungate, atunci cand se fotografiaza in conditii de iluminare scazuta sau la un zoom ridicat. Folosind tehnologia lens-shift, stabilizatorul de imagine permite utilizatorilor sa obtina fotografii clare chiar si la o optime din iluminarea necesara pentru o camera fara stabilizator.  

Sistemul HS permite senzorului CMOS sa capteze scenele de actiune cu pana la 3,7 fotografii pe secunda si o rezolutie maxima de 10,0 MP, sau pana la 8,4 cadre pe secunda si o rezolutie de 2,5 MP, la folosirea modului High Speed Burst. Ambele moduri de fotografiere nu au nicio limita in ceea ce priveste numarul de cadre realizate si pot fi folosite non-stop pana la umplerea cardului de memorie. Sporturile extreme pot fi inregistrate folosind modul Super Slow Motion Movie, ce capteaza la 240 fps si reda imaginea la 30 fps.  

Pentru momentele in care fotografiile nu sunt suficiente, modelul IXUS 300 HS ofera posibilitatea de a inregistra HD la rezolutie 720p. Sistemul "quiet drive" permite utilizatorilor sa realizeze zoom in timpul inregistrarilor, cu un minim de interferente audio, in timp ce stabilizatorul de imagine poate fi activat pentru a reduce efectele cauzate de miscarea involuntara a camerei. Pentru utilizatorii care vor sa transfere continutul folosind o conexiune wireless, Canon IXUS 300 HS pune la dispozitie functia Eye-Fi.3   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele