IT & C

#camera foto digitala #camera foto #camera foto digitala Canon EOS 1D-X #canon EOS 1D-X

Camera foto digitala Canon EOS 1D-X, lansata abia in luna iunie

Cea mai noua camera foto digitala din seria de camere DSLR profesionale de la Canon, EOS 1D-X, va ajunge in mainile cumparatorilor cu o intarziere datorata problemelor de productie. Canon EOS 1D-X va fi disponibila abia in luna iunie.

Camera foto digitala Canon a intampinat "probleme la productia in serie", potrivit reprezentantilor companiei care nu au oferit detalii suplimentare.

Canon EOS 1D-X, camera foto digitala profesionala, este dotata cu un senzor CMOS de 18MP, ce poate fotografia pana la 14 cadre pe secunda.

Camera foto digitala Canon EOS 1D-X include cele mai puternice optiuni video disponibile pana acum in seria 1D, cu o imbunatatire semnificativa a calitatii imaginii la aceeasi rezolutie.

Data de lansare originala pentru camera foto digitala Canon era stabilita pentru luna martie 2012, insa cumparatorii sunt acum nevoiti sa astepte pana la mijlocul lunii iunie.

Sursa foto: Canon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele