IT & C

#sunet #audio #mac si pc #boxe #logitech z-5

Boxele Logitech Z-5 au ajuns in Romania

Logitech lanseaza in Romania noile boxe omnidirectionale pentru PC si Mac.

Boxele stereo Logitech Z-5 redau un sunet bogat in toata camera.

Altfel decat altii

Spre deosebire de boxele standard pentru PC ce concentreaza sunetul intr-o singura directie, boxele Logitech Z-5 folosesc sunete omnidirectionale ce creeaza o arie mult mai cuprinzatoare.

Astfel de boxe sunt foarte utile in cazul in care utilizatoul isi muta des laptopul in diferite locuri din casa sau de la munca. Tehnologie de care dispune Z-5-ul are intalnita inainte doar la sistemele home-theater costisitoare.

Acustica omnidirectionala redataa de boxele Logitech Z-5 utilizeaza difuzoare care transmit uniform sunetul in toate directiile.

Usor de folosit

Logitech Z-5 sunt usor manevrabile dintr-un loc in altul si pot fi conectate prin USB la orice PC sau Mac. Nu este nevoie de un adaptor extern sau baterii.

Pentru a controla wireless comenzile, noile boxe Logitech dispun de o telecomanda . Utilizatoul poate porni aplicatia dorita, ajusta volumul sau modifica setari din orice punct al camerei.

"Suntem foarte entuziasti sa lansam aceste boxe omnidirectionale pentru PC si Mac. Suntem increzatori ca boxele Z-5 vor aduce o imbunatatire a experientei de divertisment in vizionarea filmelor sau a auditiei muzicale", a declarat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania.

Disponibilitate

Boxele strereo Logitech Z-5 vor fi disponibile din luna noiembrie la un pret recomandat de 330 RON. Initial se anuntare ca acestea vor ajunge in Romania din luna septembrie a acestui an si vor costa 79,99 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele