IT & C

#rim #reportofon #blackcerry colt

BlackBerry Colt, urmatorul supertelefon al RIM?

BlackBerry Colt ar putea fi numele primului smartphone RIM care va rula noul sistem de operare al companiei, BBX, scrie N4BB. Pana acum, noua platforma de operare a putut fi observata in timpul unor teste realizate pe tableta PlayBook a BlackBerry.

Cel mai probabil, noul telefon Colt al BB va avea un design similar modelului BlackBerry Torch 9860 si va fi, dupa cum se zvoneste in acest moment, mai subtire decat BB Bold 9900. Carcasa Colt ar putea fi realizata din otel, mai spune sursa citata. BlackBerry Colt va fi dotat cu un procesor dual-core , un ecran de 4 inci (sau chiar mai mare), cu o rezolutie verticala de la 900 pixeli in sus. Bateria, de asemenea, ar putea fi una similara celei care se gaseste pe tableta Playbook. Se mai anticipeaza ca BlackBerry Colt va fi lansat pe piata in cursul anului viitor. Cei de la N4BB mai spun ca BB Colt nu va avea butoane fizice, dar va beneficia de doua camere foto (una fiind frontala, pentru video call si chat).

Precizare: fotografia prezentata de N4BB nu este a unui BB Colt, dar modelul va fi similar celui prezent in imagine.

Sursa foto: arcostream.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele