IT & C

#benq #monitoare #lcd #g2000wd #g2400wd

BenQ lanseaza monitoare noi

Monitorul unui PC este una dintre cele mai importante componente ale unui sistem, iar cum vremurile se schimba, tot mai multi isi indreapta privirile catre monitoarele LCD.

Si iata ca cei de la BenQ anunta lansarea a doua noi modele de monitoare LCD din seria G , numite BenQ G2000WD si G2400WD . Cele doua vin sa completeze seria deja mare de monitoare LCD, cu diagonale de la 17 inchi (43 cm) si format traditional 4:3 si cele la diagonale de 26 de inchi (66 cm) si ecran wide in format 16:10.

Totodata, monitoarele LCD din seria G a celor de la BenQ sunt pozitionate ca modele accesibile de inalta performanta, care vin dotate cu tehnologiile necesare afisarii cu usurinta a imaginilor generate de aplicatiile folosite in mod curent la birou sau acasa.

Cum ai imagine buna pe monitor?

Lasand la urma toata partea tehnica care tine de calitatea imaginii captate si asa mai departe, mai exista si metode de imagini care tin direct de setarile monitorului. Acestea este si cazul acestor monitoare de la BenQ care prin intermediul tehnologiilor de imagine pe care le incorporeaza ofera imagini de o calitate superioara in timpul rularii oricarei aplicatii.

Ce vrem noi sa stim este cum sta treaba cu tehnologia de reglare dinamica a ratei de contrast de care ambele monitoare au parte. Acesta ajusteaza luminozitatea ecranului pentru fiecare scena cu scopul de a reda cu claritate cele mai subtile sau intunecate detalii. Pe langa aceasta, utilizatorii pot imbunatati si mai mult calitatea imaginilor, prin intermediul tehnologiei BenQ Senseye+Photo, care permite prelucrarea digitala pentru reglarea fina a profunzimii si claritatii imaginii.

Dar BenQ nu se opreste aici si cu ajutorul celor cinci moduri presetate de functionare ale modelelor Standard, Dinamic, Foto , Film si sRGB, ofera posibilitatea optimizarii ecranului printr-un singur buton apasat. Utilizatorii pot astfel conta pe o fidelitate a culorilor indiferent de sursa de provenienta a imaginilor.

De aici rezulta...


Asa cum era de asteptat, cele doua modele noi de la BenQ ofera atat mod de conectare analog cat si digital, au certificare Windows Vista, meniu cu afisaj pe ecran si un design placut.

In plus BenQ G2000WD si G2400WD vin inarmate cu functii de conectivitate D-Sub si conector DVI-D pentru redarea de imagini la calitate HD. Certificarea Windows Vista Premium pentru cele doua ofera compatibilitate sporita si posibilitatea de a beneficia pe deplin de functiile multimedia si de gaming ale sistemului de operare Windows Vista.

Monitoare verzi


Iata ca BenQ este inca un producator de electronice care incepe sa se preocupe de mediul inconjurator. Cele doua monitoare se incadreaza si ele in zona verde a tehnologiei pentru ca monitoarele sunt compatibile cu standardul TCO 03, ceea ce garanteaza respectarea unor reguli stricte de ergonomie, ecologie, consum energetic si emisie a gazelor cu efect de sera.

Iar la final singurul lucru de care ai nevoie este un pret si un loc de unde pot fi procurate. Cele doua monitoare sunt disponibile in tara noastra, prin intermediul partenerilor BenQ la pretul de 699 RON cu TVA inclus pentru modelul G2000WD si la 1299 RON cu TVA inclus pentru modelul G2400WD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele