INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

Axigen lansează Axigen Mail Server 2.0

Axigen a anunţat astăzi lansarea versiunii 2.0 a serverului său de e- mail . Axigen Mail Server 2.0 (//www.axigen.com) vine cu o serie de noi funcţii şi caracteristici importante pentru o comunicaţie mai sigură şi mai rapidă la nivelul unei companii. „Am investit resurse umane şi materiale semnificative în dezvoltarea acestei noi versiuni. Echipa Axigen formată din aproape 60 de specialişti lucrează la această versiune majoră de mai mult de şase luni iar rezultatele sunt mai mult decat satisfăcătoare”, a declarat Oana Bornaz, CEO la Axigen. Principala îmbunătăţire adusă soluţiei de mesagerie Axigen este introducerea în versiunea 2.0 a unui set complet de instrumente care asigură cele mai înalte nivele de protecţie. Astfel, noul Axigen Mail Server 2.0 include politici de securitate pentru acceptarea mesajelor de email , în acest fel reducandu-se substanţial posibilitatea primirii de mesaje de tip spam , spoofing sau mesaje impersonate, conform comunicatului companiei. (continuarea in Chip )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele