IT & C

#asus #rog rampage iii gene #placa de baza #gamer

Asus ROG Rampage III GENE, placa de baza pentru gameri

Noul model Asus Rampage III GENE pastreaza dimensiunile microATX si atinge nivelul de performante prin care seria GENE si-a castigat fanii. Rampage III GENE este alegerea perfecta pentru PC modding, pentru concurentii LAN party si in general pentru gamerii care isi doresc un computer compact.

Rampage III GENE (sau R3G) beneficiaza foloseste chipset-ul Intel X58 , suporta procesoarele cu sase nuclee Intel i7-980X si incorporeaza tehnologiile USB 3.0 si SATA 6Gb/s - cele mai rapide solutii pentru transferul datelor, disponibile marei mase de utilizatori. Modelul da posibilitati ample de overclocking, iar Rampage III GENE ofera mai multe cai de a maximiza performantele sistemului. ROG Connect simplifica overclocking-ul hardware cu ajutorul unei console conectabile prin USB, benchmark-urile ruland intr-un mediu nativ iar rezultatele fiind mai aproape de realitate.

Aplicatia ProbeIt furnizeaza un diagnostic de inalta acuratete si citeste in timp real tensiunile de alimentare pentru diverse zone ale placii. Utilizatorii se vor putea concentra mai bine asupra procesului de supratactare, urmarind indeaproape efectele asupra componentelor hardware. Punand accentul pe jocurile complexe, R3G poseda caracteristici care converg spre o experienta realista. Supreme FX X-Fi 2 suporta EAX 5.0 cu efecte excelente asupra sunetului surround. Placa de baza este fabricata din materiale de calitate, cum ar fi conectorii auriti pentru casti si condensatorii solizi.

In era serviciilor cloud si a jocurilor multi-player, placa de baza elimina eventualele bariere in conectarea online. Interfata LAN Intel Gigabit permite accelerarea conexiunii de cate ori aceasta este posibila, garantand performanta si reducand drastic incarcarea procesorului. Aplicatia GameFirst pune la indemana utilizatorilor un instrument puternic pentru prioritizarea traficului din retea. Utilizatorii vor putea descarca fisiere in plan secund, fara a afecta rularea jocurilor online.

Software-ul CPU Level Up ajuta la supratactarea procesorului printr-un proces complet automat si actioneaza atunci cand necesita frecvente mai mari de lucru, datorita nivelului de incarcare. Utilizatorii beneficiaza de rularea fluenta a software-ului, fara a efectua vreo interventie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele