IT & C

#placa de baza #rampage iii extreme #asus

Asus Rampage III Extreme, o noua placa de baza

Cei de la Asus au dezvaluit cel mai nou performer din gama Republic of Gamers, placa de baza Rampage III Extreme.

Integrand cipul Intel X58 /ICH10R si oferind suport pentru procesoarele Intel cu pana la sase nuclee pe soclul LGA1366, rampage iii extreme ofera numeroase facilitati.

Overlocking cu Asus

Ajustarile privind imbunatatirea performantelor pot fi realizate acum de la distanta intr-un mod foarte simplu, apeland la facilitatile ROG Connect si RC Bluetooth. Utilizatorii au mai multa libertate de actiune in atingerea potentialului hardware maxim. Dincolo de acest aspect, placa de baza ofera unelte avansate de overclocking, reunite sub titulatura Extreme OC Kit.

Informatiile din BIOS pot fi rescrise cu usurinta prin USB BIOS Flashback , conducand la obtinerea celor mai bune performante grafice multi-GPU, cu pana la patru placi video. Asus Rampage III Extreme foloseste cea mai noua versiune a tehnologiei Extreme Engine Digi+, care asigura o alimentare stabila optima. Toate acestea demonstreaza preocuparea constanta a companiei Asus pentru inovatie si pentru satisfacerea cerintelor utilizatorilor experimentati. Drept rezultat, R3E ofera performante peste asteptari si implicit, o doza de divertisment.

Pentru teste

Prin dezactivarea circuitului de semnal pentru PCIe X16, utilizatorii pot testa individual fiecare placa video pentru a imbunatayi performantele grafice. Ca dintotdeauna, Republic of Gamers deschide calea spre obtinerea unor scoruri deosebite in aplicatiile de testare, iar placa de baza R3E reprezinta cel mai bun tichet de acces.

Beneficiind de o solutie termica reproiectata de la baza, de instrumente avansate pentru overclocking, de un design deosebit si de performante de varf, Rampage III Extreme reprezinta una dintre alegerile in materie de placi de baza pentru cei interesati de fiecare MHz in plus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele