IT & C

#reader #e-book #asus

Asus ar putea lansa un e-book

Asustek Computer doreste sa inceapa lucrul la propriul e-book reader.

Dispozitivul s-ar putea lansa in familia de netbook-uri Asus Eee PC.

Declaratii oficiale


Informatiile despre acest proiect vin direct de la sefii Asus. Se pare ca presedintele companiei, Jerry Shen, a declarat intr-un interviu ca Asus doreste lansarea unui e-book reader sub brand-ul Eee pana la sfarsitul anului 2009.

In prezent, cele mai bune piete de vanzare a dispozitivelor e-book sunt cele din America de Nord si Europa. Statisiticile arata ca in Asia e-book-urile nu sunt inca foarte cautate datorita stilului diferit de lectura.

Concurenta

Totusi, Asus nu sunt singurii producatori care vor sa lanseze un e-book. Se pare ca rivalii de la MSI (Micro-Star International) intentioneaza sa produca si ei un asemenea dispozitiv. Momentan, cei de la MSI cerceteaza doar piata.

Totodata, Sony a lansat un nou e-book si un serviciu special pentru Statele Unite ale Americii. Totusi, daca Asus lanseaza modelul de e-book Eee, acesta va fi probabil mult mai ieftin decat dispozitivele care se afla in prezent pe piata ca Amazon Kindle sau noul Sony Reader Daily Edition .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele