IT & C

#assassin's creed #lineage #ezio

Assassin's Creed: Lineage cel mai vizionat film de joc de pe YouTube

ubisoft anunta ca primul dintre cele trei episoade ale scurtmetrajului Assassin's Creed: Lineage , care a debutat pe data 27 octombrie pe Youtube, a fost cel mai vizionat film al paginii web, avand peste 1,7 milioane de afisari in 24 de ore.

In ziua lansarii sale primul episod al mini-serialului Assassin's Creed: Lineage, dedicat jocului care urmeaza sa se lanseze a fost si cel mai comentat film de pe Youtube, comunitatea starnind reactiie pozitive.

Trei episoade

Toate cele trei episoade din Assassin's Creed: Lineage vor fi disponibile online pe 13 noiembrie, dupa ce vor fi difuzate si pe posturile de televiziune din mai multe tari. Lista partenerilor online si detaliile vor fi precizate inaintea datei de 13 noiembrie.      

Dezvoltat de Hybride Technologies, echipa de specialisti in efecte vizuale care au contribuit printre altele la peliculele 300 si Sin City, si de Ubisoft Digital Arts, Assassin's Creed: Lineage combina scenele jucate de actori reali cu grafica computerizata (CGI - computer generated imagery ), pentru prezenta premisele jocului assassin's creed II.

Scurtmetrajele il au in rol principal pe Giovanni Auditore da Firenze, tatal lui Ezio, personajul principal din nou joc assassin's creed ii si ofera mai multe informatii despre evenimentele din joc si despre lumea in care se desfasoara actiunea.

Assassin's Creed pentru Nintendo DS

In curand Ubisoft va lansa si o versiunea a jocului pentru consolele de joc portabile Nintendo DS. Acesta va fi disponibil din data 17 noiembrie la pretul recomandat de 39,90 euro.

Denumit oficial Assassin's Creed II: Discovery, versiunea reprezinta un nou pas in evolutia genului platforming, datorita acrobatiilor pe care personajul le poate efectua in joc. Animatiile in-game ofera jucatorilor o experienta noua, iar controlul intuitiv face cat se poate de usoara sarcina indeplinirii asasinatelor virtuale.

Vizioneaza primul episod din Assassin's Creed: Lineage

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele