IT & C

#smartphone flexibil #"Rabla" pentru iPhone #reciclare iPhone

Apple vrea sa demareze programul "Rabla" pentru iPhone

Compania Apple intentioneaza sa adopte si ea deja celebrul program "Rabla" pentru iPhone. Astfel, toti fanii Apple isi vor putea achizitiona modele noi de iPhone prin vanzarea celor vechi.

Prin implementarea acestui program, scopul companiei Apple este acela de a valorifica telefoanele usor uzate prin vanzarea lor pe alte piete din lume, tinand cont ca pietele din Vest sunt suprasaturate de smartphone-uri.

Apple le ofera deja clientilor, pe site-ul propriu, un program de reciclare, prin care le da acestora posibilitatea de a primi un credit rapid pentru achizitionarea unui iPhone nou, doar prin simpla renuntare le cel vechi. Aceasta initiativa reprezinta si o buna strategie de marketing, prin care Apple isi ademeneste clientii in magazinele de retail, spun specialistii.

Clientii care vor sa isi schimbe telefoanele nu vor fi platiti in numerar. De asemenea, doar clientii care vor sa treaca de la un model de telefon mai vechi la unul performant vor primi si un bonus ce consta intr-un card cadou incarcat cu valoarea de tranzactionare a aparatului vechi.

In cazul in care noul telefon ca costa mai putin decat cel rascumparat de Apple, clientul isi va putea cumpara cu diferenta de bani accesorii sau orice alte produse Apple.

Sursa foto: phonearena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele