IT & C

#apple #baterie #update # probleme baterie iphone 4s # update software

Apple va publica un update pentru problemele bateriei iPhone 4S

Compania Apple a anuntat oficial ca va publica un update software pentru a elimina bug-ul care duce la consumul prematur al bateriei iPhone 4S . Update -ul este asteptat sa fie disponibil in "cateva saptamani", scrie Geek.

Dupa ce Apple a fost bombardata cu reclamatii referitoare la autonomie extrem de redusa a iPhone 4S, ultimul smartphone al celor din Cupertino, compania a decis sa anunte, in sfarsit, ca va publica, in cel mai scurt timp, un update software care va rezolva problema.

Update-ul este asteptat sa apara in iTunes in cateva saptamani, dupa cum scriu cei de la class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/geek" title=" geek"> Geek . Chiar daca va pune la dispozitia clientilor sai un update la ios 5, Apple nu a comentat prea multe, pe langa anuntul in sine.

Problema care consuma bateria iPhone 4S este data de un bug aflat in sistemul de operare iOS 5 si este foarte posibil ca si alte dispozitive Apple sa fie afectate de autonomia redusa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele