IT & C

#apple #imac #mac pro #anti radeon

Apple iMac & Mac Pro echipate cu placi grafice ATI Radeon

Noile game de computere Apple iMac si Mac Pro vor utiliza solutiile grafice de la AMD, ATI Radeon , iar modelele sunt disponibile acum si in magazinele Apple dar si in magazinele online.

Placa grafica ATI Radeon HD 5770 de la AMD beneficiaza de 1 GB memorie GDDR5 si asigura performante ridicate la utilizarea unui computer Mac Pro. Acest model este ideal pentru crearea de continut grafic, modelare 3D si animatii, placa grafica fiind disponibila pentru configuratiile standard.

"AMD a derulat o serie de teste si expertize de cercetare pentru a crea produse grafice ce vor echipa noul iMac. Aceasta cercetare are ca scop imbunatatirea semnificativa a experientei utilizatorului de Mac, astfel incat toti clientii Apple sa se poata bucura de performante ridicate in cele mai noi jocuri", a declarat Matt Skynner, vice presedinte si manager general, divizia GPU, AMD
 
Prin urmarea, placile grafice ATI Radeon HD 5750 sunt disponibile pe noile configuratii iMac 27 inch, modelele ATI Radeon HD 5650 sunt disponibile pe noile configuratii iMac 22 inch si 27 inch, iar placile grafice ATI Radeon HD 4670 sunt disponibile pe noile configuratii iMac de 22 inch.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele