IT & C

#apple #ipad #ipad apple #mini ipad

Apple a creat un prototip de mini iPad cu diagonala de 7,85 inci

Zvonurile despre un iPad mai mic au fost confirmate de anuntul ca Apple a creat prototip de mini iPad cu diagonala de 7,85 inci. Nu se stie insa daca tableta va ajunge sau nu in mainile cumparatorilor.

Un blogger cu surse de incredere la Apple, John Gruber, a dezvaluit faptul ca Apple a creat deja un prototip, insa nu este deocamdata confirmat daca acesta urmeaza sa fie lansat.

Prototipul de mini iPad are un ecran cu o rezolutie de 1024x768, aceeasi ca iPad si iPad 2, insa marimea mai mica ar asigura o calitate mai buna a imaginii, potrivit Geek.com.

Dupa iPad, cea mai bine vanduta tableta la nivel mondial este Amazon Kindle, produsa in mai multe dimensiuni reduse. Chiar daca succesul unui mini iPad pare garantat din moment ce consumatorii apreciaza dimensiuni mai mici de 9,7 inci, Steve Jobs a militat puternic impotriva lansarii unui astfel de produs Apple.

Sursa foto : Macrumors.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele