IT & C

#vodafone #netbook #lenovo #internet mobil

Apar noi oferte de Internet mobil cu mini-laptop-uri incluse

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala care aduce clientilor preturi speciale la toate modelele de netbook achizitionate impreuna cu un abonament de Internet mobil.

Promotional, clientii pot achizitiona orice netbook din oferta Vodafone incepand de la 99 Euro  (TVA inclus), impreuna cu abonament de Internet mobil

Promotie

In cadrul promotiei, clientii Vodafone pot achizitiona trei modele de netbook, Vodafone Log'n'Go, Lenovo S10 IdeaPad si Lenovo S10 IdeaPad 3G, la preturi reduse, incepand de la 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.

Vodafone Log'n'Go  incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, netbook-ul Vodafone, cu design extrem de atragator, se remarca prin caracteristici precum memorie RAM de 1 GB, harddisk de 160 GB, ecran de 10.2" si cantareste doar 1,2 kg.

Lenovo IdeaPad S10 si IdeaPad 3G

Lenovo IdeeaPad S10 este un netbook ultraportabil, echipat cu un procesor Intel Atom 1,6 Ghz, hard disk de 160 GB, ecran de 10,1 inch si 1,5 GB memorie RAM. Lenovo IdeeaPad 3G dispune de aproximativ aceleasi specificatii tehnice, dar are 1 GB memorie RAM si dispune in plus de modem incorporat.

Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de astazi pana la 20 noiembrie 2009. Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati , reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele