IT & C

#pc #bonfire of the vanities #battle of forli #dlc #assassin's creed ii

Apar detaliile despre versiunea de PC a jocului Assassin's Creed II

Unul din cele mai de succes jocuri din 2009, assassin's creed II, va fi lansat in curand si in varianta pentru PC.

Astfel, cei de la ubisoft au prezentat primele informatii oficiale in legatura cu aceasta versiunea de PC.

Pe Windows

Reprezentantii Ubisoft au prezentat o lista a configuratilor minime si cele recomandate pentru rularea jocului. Gamerii trebuie sa aiba la dispozitie sisteme echipate cu Windows XP (32-64 biti), Windows Vista (32-64 biti) sau Windows 7 (32-64 biti).

Cele mai "modeste" procesoare ar trebuie sa fie Intel Core 2 Duo de 1,8 GHZ sau AMD Athlon X2 64 de 2,4GHZ, desi ideal gamerii ar avea nevoie de Intel Core 2 Duo E6700 de 2,6 GHz sau AMD Athlon 64 X2 6000+ sau mai bune.

Totodata, sistemele de joc trebuie sa aiba placi grafice GeForce 8800 GT sau ATI Radeon HD 4700 si suport Direct X9.0 sau mai mare. Controlul personajului in joc se poate face prin tastatura, mouse sau alte controallere optionale pe care utilizatorul le poseda.

assassin's creed ii


Lansarea oficiala a jocului Assassin's Creed II in Romania a avut loc in cadrul unui eveniment special pe 24 noiembrie 2009. In prezent jocul este disponibil pentru consolele de joc Sony PlayStation 3 si microsoft Xbox 360.

Primul Assassin's Creed lauda cu numeroase titluri precum "Best Action/Adventure Game" din partea IGN sau "Best Action Game" din partea GameSpot, si cu vanzari care au depasit 8 milioane de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele