INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

Apa – viata inteligenta

Este frecventa electromagnetica a unei mostre de apa un indicator cheie cu privire la faptul daca apa este sanatoasa sau nu? Descoperirile controversate sugereaza noi cai de intelegere a relatiei dintre apa si viata. Savantul german in domeniul apei, Peter Gross, si alti cercetatori au facut descoperiri in privinta apei despre care ei cred ca sunt foarte importante in legatura cu sanatatea omului, precum si a intregii vieti de pe planeta. Apa care a fost procesata in centrale de purificare nu contine chimicale si bacterii dar prezinta aceleasi frecvente electromagnetice ca inainte. Frecventele sunt exact la fel cu cele gasite in substantele inlaturate, chiar daca apa a fost distilata. Prin urmare, nu cantitatea de substanta in sine, ci frecventele nedorite care raman in apa ar putea afecta sanatatea noastra, sustine Gross. (continuarea in Epoch Times Romania )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele