IT & C

#playstation 3 #jocuri 3d #sony

Adaugati o noua dimensiune jocurilor – Colectia de jocuri 3D pentru PlayStation 3

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) lanseaza primele stereoscopic pentru consola PlayStation 3, oferind pasionatilor noi optiuni de a experimenta titlurile preferate. Colectia de jocuri 3D stereoscopic include clasicele jocuri PS3 WipEout HD, SuperStardusHD, PAIN, plus un demo de un nivel al MotorStorm: Pacific Rift.

Jocurile sunt disponibile prin PlayStation Store la pretul de €29.99 / £23.99 sau gratuit, prin achizitionarea Sony Bravia , intr-un pachet complet pentru utilizatorii care doresc sa se bucure de intreaga experienta de divertisment 3D, in propriile camine. Indiferent daca utilizatorii sunt pasionati de cursele auto sau de luptele intergalactice, colectia de jocuri 3D le va permite acestora sa intre in atmosfera jocului si sa se afle in centrul actiunii. 

WipEout HD

La 15 ani de la lansarea jocului pe PlayStation, clasicul WipEout HD se muta intr-o alta dimensiune a curselor auto. Colectia de jocuri 3D va include jocul in intregime, cu exceptia -ului Fury, disponibil separat. Entuziastii vor experimenta, la viteze ce iti taie rasuflarea, plusul de adrenalina adus de turnurile pistelor de curse futuristice.

PAIN

Razbuna-te pe o intreaga distributie de personaje (care include si cateva celebritati) in acest joc de PlayStation Network, unde iti este permis sa lansezi oameni cu ajutorul unei catapulte si sa-i lovesti de obstacole precum pereti, ferestre, canistre de benzina sau chiar clovni. Colectia de jocuri 3D va include si zona Downtown si tutorialul, alaturi de trei moduri, inclusiv doua noi moduri create special pentru tehnologia 3D – Alien Toss si Ice Blocks .

SuperStardust HD

Ducand actiunea jocului shooter intensa, intergalactica, intr-o alta dimensiune, SuperStardust HD va transporta jucatorul intr-un spatiu spectaculos , unde va fi nevoit sa lupte impotriva asteroizilor gigantici, pe masura ce acestia sunt “plouati” pe orbita terestra si ameninta sa distruga planetele. Experimenteaza cum asteroizii zboara pe langa tine, in timp ce navighezi pe spatiul de lupta periculos – numai o repriza de confruntare pe un nivel cosmic va salva vietile bastinasilor de la distrugere.

Demo MotorStorm 3D Pacific Rift

Disponibil numai alaturi de colectia de jocuri 3D stereoscopic, MotorStorm: Pacific Rift in 3D reprezinta locul unde te vei putea bucura de cursa vietii. Varianta demo pune utilizatorul in locul soferului de buggy pentru o cursa, single player, prin zona mortala Kanaloa , pentru o confruntare cu adevarat riscanta cu oponentii nemilosi. Cursele off road brutale pe consola PS3 tocmai au devenit mult mai reale.

Comentand despre lansare, Presedintele SCEE Andrew House a declarat: “PlayStation a reprezentat intotdeauna o solutie unica pentru divertisment. Colectia de jocuri 3D stereoscopic demonstreaza profunzimea tehnologiei de la baza PS3 si ne ofera o potentialului urmatoarelor lansari. Tehnologia 3D stereoscopica impreuna cu alte caracteristici ale controller-ului de miscare PlayStation®Move ne permite sa cream o experienta de joc mult mai realista. Adaugati aceasta experienta serviciilor noastre online, functiilor de interactiune a comunitatii, serviciilor de muzica si film si veti observa propunerea noastra interesanta pentru viitorul divertismentului pentru acasa .”

WipEout HD
, PAIN si SuperStardust HD sunt disponibile ca parte a colectiei de jocuri 3D, la pretul de €29.99 sau individual, la preturile lor actuale, in timp ce utilizatorii care au deja in posesie jocurile isi pot actualiza gratuit titlurile pentru a fi compatibile 3D. Pregatiti-va de o noua dimensiune in gaming. Pentru mai multe informatii, accesati www.eu.playstation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele