IT & C

#wi-fi #aplicatii #android #gadget #3g+ #tableta #card microSD #tableta romaneasca

A fost lansata cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inci

Evotab HD, cea mai noua lansare din seria de gadgeturi Evolio, este cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inci, cu o grosime de numai 9,3 mm. Tableta Android utilizeaza un ecran HD cu rezolutie 1024x600.


Noua tableta Evolio utilizeaza un procesor dual-core de 1,5 GHz si are o greutate de numai 330g. Evotab HD ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si include si aplicatiile Evobook si PresaOnline, care permit citirea de carti in format electronic si accesul rapid la cele mai noi stiri.



Specificatiile Evotab HD includ spatiu de stocare de 8 GB, care poate fi extins prin card microSD de pana la 32GB. Tableta romaneasca are Wi-Fi si poate fi conectata si la retele 3G printr-un modem extern.


Tableta Evotab HD va fi disponibila incepand cu data de 23 aprilie, dar poate fi deja comandata in avans, iar cumparatorii care o achizitioneaza direct din magazinul online al companiei romanesti primesc cadou si un Stylus pentru display capacitiv.




Sursa foto: evolioshop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele