INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

A distrus un tablou de muzeu, pe motiv că l-a tulburat

Un vizitator al Muzeului de Artă din Milwaukee, SUA, a considerat un tablou din secolul al XVII-lea atat de tulburător, încat l-a dat jos de pe perete şi a început să-l calce în picioare, relatează site-ul Independent Online. Directorul muzeului, David Gordon, a precizat că tabloul, Triumful lui David, de Ottavio Vannini, realizat în anul 1640, avea o valoare estimată la 300.000 de dolari . Pictura, în ulei, înfăţişează sfarşitul luptei biblice dintre David şi Goliath , prezentandu-l pe David cu capul lui Goliath în mană. 'Bărbatul a început să lovească tabloul, ţintind asupra capului lui Goliath. Apoi, l-a dat jos de pe perete şi a început să sară pe el', a declarat David Gordon. Individul, în varstă de 22 de ani, a spus poliţiei că a fost extrem de tulburat de imaginea capului uriaşului Goliath.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele