IT & C

#google maps #iphone #cloud #Samsung Galaxy S4 #Google la I/O 2013 #Google Play Game Services

4 noutati prezentate de Google la I/O 2013

In prima zi a conferintei anuale Google I/O, care se adreseaza in principal dezvoltatorilor, compania s-a concentrat asupra noutatilor in domeniul software, dar a prezentat si un gadget complet neasteptat.

Cele mai importante noutati prezentate de Google in prima zi a conferintei I/O 2013 includ:

Noul Google Maps

Reprezentantii Google sustin ca aplicatia Maps a fost refacuta complet, iar designul sau nou ii va impresiona cu siguranta pe utilizatori. Google Earth si Street View au fost incluse in noua aplicatie de harti care are si unelte pentru o cautare cat mai eficienta si rapida.

Design nou pentru Google+

 
Reteaua sociala Google beneficiaza de 41 de functii noi! Noul Google+ include si hashtag-uri inspirate de cele Twitter, alaturi de un mod nou de a prezenta pozele, asemanator cu Facebook si Pinterest.


 
 

Samsung Galaxy S4 "Google Edition"

Cea mai surprinzatoare prezentare a vizat o versiune Google a smartphone-ului Galaxy S4. Telefonul va utiliza aceeasi varianta de Android ca si Nexus 4 si va fi lansat la finalul lunii iunie.


Google Play Games

Pentru a concura cu Game Center de pe iPhone si iPad, Google a lansat un sistem avansat de gaming, Google Play Game Services, care include si optiunea de salvare in cloud.


Sursa foto: venturebeat.com, digitaltrends.com, androidpolice.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele