IT & C

#3d #lg #notebook #monitor #proiector

3D in forta: notebook, monitor si proiector

Fanii tehnologiei 3D se pot bucura deoarece LG lanseaza la nivel global noul notebook 3D, model LG R590 3D, monitorul 3D < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">si proiectorul 3D, un pachet complet de produse 3D pentru jocuri si vizionare filme.

Notebook LG R590 3D

Modelul LG R590 3D cu un ecran de 15,6 inch incorporeaza un procesor Intel Core i7, un chipset HM55 si placa video nVidia GeForce GT335M, incuzand 1 GB dedicat memoriei video DDR3. Modelul mai deispune de tehnologia SRS Tru-Surround HD, in timp ce un drive optional Blu-ray permite vizualizarea filmelor in format HD, atat in 2D cat si in 3D.

Mai mult, un software TriDef transforma in timp real orice continut 2D in 3D +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- , astfel incat utilizatorii vor putea vizualiza in permanenta continut 3D pe notebook-ul LG R590 3D. Ochelarii polarizanti inclusi in pachet reduc efectul de oboseala a ochilor in timpul vizualizarii continutului 3D pe LG R590 3D.

Monitorul 3D W63D

Noul monitor 3D W63D a fost conceput special pentru pasionatii de jocuri. Modelul are format full HD, rata de contrast de 70,000:1 si rata de refresh la 120 Hz. Modelul W63D are inclus un mod dedicat jocurilor, denumit G-mode care optimizeaza intregul proces de setari pentru jocuri.

Functia Auto Brightness Control reduce efectul de ochi obositi , iar Aspect Ratio Control elimina neconcordantele la toate nivelurile. In ceea ce priveste sunetul, modelul are inclusa tehnologia SRS Tru-Surround HD, iar Thru Mode asigura o calitate ridicata  a imaginii.

Proiector LG CF3D

Un alt dispozitiv din portofoliul de produse 3D de la LG este CF3D, care este singurul proiector cu lentile polarizante 3D care transmite imagini in format full HD prin intermediul unei singure lentile.

Cu o imagine proiectata de maxim 200 de inch, modelul CF3D are o luminozitate de 1250 ANSI lumeni pentru vizionarile 3D si 2500 ANSI pentru 2D si o rata de contrast de 7,000:1. Proiectorul CF3D este comercializat impreuna cu 6 perechi de ochelari polarizanti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele